Syzyf 0 Napisano Poniedziałek o 09:33 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 09:33 Twój nick: Syzyf 666 Nick admina banującego: nie wiem ? Powód: wallhack Data/Mapa: 22.02 10:27 IP/SteamID: STEAM_0:1:591427389 Serwer (mod): 5 maps Opis sytuacji: generalnie dostałem bana za rzekome wh gdy sobie noscopy w dzwiach strzelalem i chlop wchodzil na longa i dostal banie z ns przez sciane w skoku Wycinek z konsoli: Disconnect: Zostałeś zbanowany na tym serwerze, odwiedź http://www.cs-essa.pl/ aby poznać szczegóły. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gladionek 17 Napisano Poniedziałek o 10:23 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 10:23 Nie było powodu wallhack, tylko multihack - w większości momentach wyglądałeś na auto bhopa, i dziko scanowałeś innych. Tutaj rozpiska demka: 0:48 - Naprawdę mocno zauważalny auto bunnyhop, tak przez +/- 8 sekund. 02:11 - Wiedział od razu gdzie będzie znajdować się przeciwnik, i pewnie wjechał na longa po to, żeby zabić go pewnym onetapem. 02:18 - Przy skakaniu przytrzymał spację, i uruchomił mu się auto bhop. 04:29 - Znowu auto bhop. 04:47 - Trafił noscope w skoku przez ścianę, strzelał dopiero gdy przeciwnik był przy doubledoorsach. Wcześniej tego nie robił. 2 Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syzyf 0 Napisano Poniedziałek o 11:50 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:50 Godzinę temu, gladionek napisał: Nie było powodu wallhack, tylko multihack - w większości momentach wyglądałeś na auto bhopa, i dziko scanowałeś innych. Tutaj rozpiska demka: 0:48 - Naprawdę mocno zauważalny auto bunnyhop, tak przez +/- 8 sekund. 02:11 - Wiedział od razu gdzie będzie znajdować się przeciwnik, i pewnie wjechał na longa po to, żeby zabić go pewnym onetapem. 02:18 - Przy skakaniu przytrzymał spację, i uruchomił mu się auto bhop. 04:29 - Znowu auto bhop. 04:47 - Trafił noscope w skoku przez ścianę, strzelał dopiero gdy przeciwnik był przy doubledoorsach. Wcześniej tego nie robił. 0;48 scroll na myszcze 2:11 suchawki 2;18 scroll 4;29 scroll 4;47 siedzialem tam 2 min i scanowalem 'Wcześniej tego nie robił." XDD i co z tego ze nie robil nikt tego, ja to zrobilem slabe masz argumenty 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syzyf 0 Napisano Poniedziałek o 11:51 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:51 Teraz, Syzyf napisał: 0;48 scroll na myszcze 2:11 suchawki 2;18 scroll 4;29 scroll 4;47 siedzialem tam 2 min i scanowalem 'Wcześniej tego nie robił." XDD i co z tego ze nie robil nikt tego, ja to zrobilem slabe masz argumenty dobra moze mnie niz 2min 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Syzyf 0 Napisano Poniedziałek o 11:51 Autor Udostępnij Napisano Poniedziałek o 11:51 ale gdy tam kolega speekowal dal mi info ze bedzie obok samochodu to se scanowalem :] Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel CatWoman 133 Napisano Poniedziałek o 12:02 Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:02 Zamykam temat, dopóki sprawa nie zostanie rozpatrzona przez UBT Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vice-Administrator Avox 92 Napisano Poniedziałek o 17:27 V-Admin Vice-Administrator Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:27 (edytowane) 0:52 piękny bhop szkoda, że mylisz strefy a czasem nawet ich nie robisz 2:09 wybiegasz perfidnie wcelowany w model głowy Edytowane Poniedziałek o 17:29 przez Avox Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi