Hubi 3 Napisano Poniedziałek o 07:23 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:23 (edytowane) Nick: HUBIWiek: 14 lat.Dlaczego Ty?: Chciałbym zostać adminem na tym serwerze aby tłumić zapędy czitrów a także osób nadużywających micro. Sam jestem osobą przed mutacją i umiem się postawić w miejscu takiej osobyIle grasz dziennie?: od 3 do 5 godzinSkładka członkowska 5zł/msc [Tak/Nie]: nopeZnajomość sourcemoda [0/10]: 6.5 Prime?: niestety nopeCzy zapoznałeś się z taryfikatorem kar i regulaminem serwera?: jasne Edytowane Poniedziałek o 07:24 przez Hubi 1 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gladionek 17 Napisano Poniedziałek o 07:30 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:30 (edytowane) Jestem na nie. Minusy: - Wiek - Nieprzejście mutacji, częste nadużywane mikro - Brak statusu Prime -/+ Znajomość SourceModa - Częste łamanie zasady "Mikro 16+" - Brak składki - Po przegranej potrafi ostro wyzywać na say'u Plusy: + Dosyć fajnie i przyjemnie się z nim rozmawia + Spora aktywność Edytowane Poniedziałek o 07:39 przez gladionek nie dodałem początku xD 2 1 Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NeQuuu 50 Napisano Poniedziałek o 07:37 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:37 Na wielkie Nie -prime -Brak mutacji -Nadużywanie mikra -składka -wiek -Łamanie regulaminu +aktywność 2 2 1 Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
shik00ni 34 Napisano Poniedziałek o 07:39 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 07:39 (edytowane) Na NIE - Nadużywasz mikrofonu, a tym samym lekko łamiesz regulamin przy zasadzie Mikro 16+ - brak prime -wiek -brak składki +/- Sourcemod + aktywność Edytowane Poniedziałek o 07:42 przez shik00ni 2 2 1 Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ups 7 Napisano Poniedziałek o 08:13 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 08:13 Na Nie -Wiek -prime -składka -dlaczego ty nie przekonujące 2 1 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Właściciel CatWoman 135 Napisano Poniedziałek o 12:03 Właściciel Właściciel Udostępnij Napisano Poniedziałek o 12:03 3 Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi