rxspy 0 Napisano Niedziela o 17:45 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:45 Twój nick: rxspy Nick admina banującego: Wirtouz Powód: aim Data/Mapa: 02-21-21 18:36 IP/SteamID: STEAM_1:0:586773288 Serwer (mod): Cs-Essa.pl [PL] ★5 MAPS★ Opis sytuacji: grałem i nagle dostałem bana Wycinek z konsoli: Disconnect: You have been banned by this server, check http://www.cs-essa.pl/ for more info. Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolex 47 Napisano Niedziela o 17:53 Udostępnij Napisano Niedziela o 17:53 @ Wirtuoz rozpisz demo, 24h Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wirtuoz 14 Napisano Niedziela o 18:30 Udostępnij Napisano Niedziela o 18:30 jutro z rana dziś mam za mało czasu Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wirtuoz 14 Napisano Poniedziałek o 13:33 Udostępnij Napisano Poniedziałek o 13:33 23:40 Trochę pod WH mi to podchodzi a zbanowałem cię za: 28:53 ładny head bardzo ładny bardzo dokładny 30:48 też niezły no dla mnie to raz miałeś odpalonego aima raz nie. Ogólnie ten celownik mi dziwnie jeździł po przeciwnikach jeżeli walka trwała wiecej niż 3 s można zaobserwować taki lekki płynny ruch za wrogami który powoli leci w głowę no może masz takiego aima w łapie ale ja jestem sceptykiem i postawiłem na aima. Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vice-Administrator Avox 92 Napisano Poniedziałek o 17:01 V-Admin Vice-Administrator Udostępnij Napisano Poniedziałek o 17:01 (edytowane) 23:40 - patrzysz na przeciwników przez ściany +b 28:53 - flick na triggerze +b 30:48 - mechaniczny przeskok +b Edytowane Poniedziałek o 17:01 przez Avox 1 Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi