kanapka 6 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Nick : K a N a P k A < 3 Wiek: 13 w styczniu 14 Steam ID: STEAM_0:0:576744430 Dlaczego Ty?: Nawet ogarniam komendy itp i nie spełniam kilku wymagań ale zawsze warto spróbować Składka członkowska 5zł/msc [Tak/Nie]: jeśli dostane się to postaram się wpłacać Znajomość sourcemoda [0/10]: 4,5/10 Link do profilu Steam: https://steamcommunity.com/id/bozydar777/ to moje nowe konto bo na starym nie gram zapomniałem pasów Prime?:nie ale będzie kupywany Czy zapoznałeś się z taryfikatorem kar i regulaminem serwera?: tak 1 2 Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rolex 52 Napisano 3 Stycznia Udostępnij Napisano 3 Stycznia Na nie -wiek -nie kojarzę cie z servera (przynajmniej ja) -jesteś nowy na forum, daj się poznać 2 Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vice-Administrator Avox 100 Napisano 3 Stycznia V-Admin Vice-Administrator Udostępnij Napisano 3 Stycznia (edytowane) Twoje podanie zostało odrzucone. Pograj troch więcej na serwerze i spróbuj ponownie za jakiś czas. Edytowane 3 Stycznia przez Avox Trofea i Medale Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Rekomendowane odpowiedzi